Messestands

"Welcome to
this mess!"

Med disse ordene åpnet statsminister Odvar Nordli oljemessen ONS i 1980.
Odvar hadde nok mer rett enn han var klar over. Det kunne være kaotisk i timene og dagene i forkant av en stor messe. Byggestøv og byggestøy. Svette og stress. Vernesko og sko til dress. Det meste var ferdig, men det uferdige var den lille tua som kunne velte det store lasset.

Foto: Stavanger Byarkiv


Vi i Sixsides har vært med på moroa lenge. Vi planlegger våre stands i god tid, så vi kan gjennomføre dem i ro og orden. Når vi jobber idé er det rom for det kreative og uforutsigbare, men når bitene skal på plass er forutsigbarhet nøkkelen. Alle må kjenne og prøvekjøre standen sin minst én dag før gjestene og notabilitetene dukker opp. Kanskje kommer kongen?

En virkningsfull stand er et fluepapir, et trekkplaster, en lokkedue og en god møteplass. Men hvordan skal man klare å fremstå som et lyspunkt i et hav av lyssetting? Hvordan skal man klare å ikke bare skille seg ut, men å gjøre det på en positiv måte som harmonerer med akkurat ditt budskap og din profil? I SixSides utvikler og designer vi unike og helhetlige konsepter som er skreddersydd for ditt selskap og nøye tilpasset de messeområdene du skal vise deg frem på.

Gode samarbeidspartnere er et pluss! Det er betryggende å jobbe med de aller beste. Når vi samarbeider med dyktige kommunikasjonsbyråer vet vi hvordan vi skal få det optimale ut av hverandre, og da blir bestandig 1+1 så mye mer enn 2.

Leken stand. “Play” var konseptet på standen til Lundin Norway under ONS 2018, og vakte stor begeistring blant de besøkende. I perioder ble standen gjort om til en “teaterscene” der vegger og elementer på standen ble en del av en forestilling.

Lyse ideer. SixSides inviterte skoleelever til å dele sine tanker om fremtidens energiløsninger. Disse ble presentert på lysende kuber i taket under ONS. Det hele harmonerte godt med Lyse og slagordet deres - “Together for the future”.

Et smart triks.

Vi er opptatt av fleksibilitet og gjenbruk, så vi bygger med eksisterende systemer som skjelett. Da vet vi at alt passer sammen. Da kan vi raskt sette opp en stand på nye og ukjente steder, så å si hvor som helst i verden. Helt uten sparkling, støv eller maling. Det er dessuten smart og fornuftig med et system som kan gjenbrukes nesten i det uendelige.

Slapp av!

På alle messer finnes det et hav av regler, skjemaer, deadlines, søknader og ting man skal gjøre. Eller ikke gjøre. For å si det med Odvar Nordli sine ord: Welcome to this mess! Men alle disse tingene kan vi fikse, så kan du heller bruke tiden på å avtale besøk til standen din.

Foto fra:
Lets get electric ONS Lyse Energi AS
Together for the future ONS Lyse Energi
Ibsen vandreutstilling i samarbeid med Motorfinger
Lite tid, mye igjen ONS Petoro
PLAY ONS Lundin
Streams of Energy ONS Total E&P Norge AS
Cicero og Bellona COP21 Klimatoppmøte i Paris

Brønner om fremtiden ONS PetoroSkimuseet

Det hvite sporet