SixSides er et kompetansemiljø innen formidling av budskap og historier. Vi skaper ROM FOR OPPLEVELSER.

Vi skal formidle budskap og historier på en troverdig og opplevelsesrik måte. Med utgangspunkt i sterke og tydelige konsepter utvikler vi scenografiske, interaktive og sanselige opplevelser som skal vekke interesse og berike mennesker.

Både nasjonalt og internasjonalt utvikler vi

  • Opplevelsessentre
  • Museer
  • Vitensentre
  • Messestands
  • Utstillinger
  • Profilerende møteplasser

SixSides AS ble etablert i 1994 og het den gang PG Utstillingsarkitektur AS. I 2003 endret vi navn til SixSides og har idag 15 medarbeidere og et avdelingskontor i Stavanger.

Vi tar helst ansvar for totalleveranse av prosjekter – fra ideutvikling frem til åpning og videre oppfølging. Vi kan også levere begrensede oppdrag som; rådgivning, idé og konseptarbeid, design, prosjektledelse og produksjon. De beste løsningene blir til i tett samarbeid med oppdragsgiver og med forståelse for rammevilkår, strategi og målsettinger. For alle prosjekter setter vi sammen tverrfaglige team tilpasset de ulike oppgavene som skal løses. Vi har også et bredt, internasjonalt nettverk av erfarne leverandører og samarbeidspartnere, og trekker inn nødvendig kompetanse der det er behov. Uansett oppgaver har vi gjennomgående fokus på kvalitet og driftsikkerhet.

Siden starten har SixSiders gjennomført vel 700 små og store utstillinger.

Kurs & rådgivning

Har du en spennende ide om et tema, en historie eller en opplevelse du vil formidle?

SixSides har spisskompetanse og lang erfaring i hvordan gode ideer kan omsettes til virkelighet.

Vi kan bidra med rådgivning og kurs innenfor områdene: messestands, opplevelsessentre, museer og profilerende møteplasser.

Nye prosjekter