Ønsker du å motta nyheter fra SixSides?

Abonner på vårt nyhetsbrev!

SixSides ut ett til to nyhetsbrev i året. Vi lagrer kun din registrerte e-postadresse, og gir selvfølgelig ikke denne videre til andre. Ved å melde deg på, får vi samtidig ditt samtykke til å motta informasjon.

Vi bruker MailChimp for våre nyhetsbrev, trykk på lenken for å melde deg på.

Les mer

Diplom til «Fin City» i Visuelt!

Sammen med Stir og Back fikk vi diplom for «Fin City», vårt interaktivte læringsspill, laget for Lerøy på Norges Fiskerimuseum.

«Fin City» fikk diplom i kategorien installasjoner og spill. ​Juryens kommentar: «Fin City er en leken interaktiv installasjon som formidler de komplekse og traurige prosessene som ligger bak fisken på middagstallerkenen på en måte som barna forstår og lar seg rive med av. De har klart å sy sammen interaksjoner og historiefortelling til en spennende opplevelse som engasjerer og imponerer

Besøk Fin City på Visuelts sider.

Les mer
Foto: Norsk Bergverksmuseum

​Kongsbergs industrihistorie på Norsk Bergverksmuseum

I godt samarbeid med de ansatte på museet har SixSides laget en temporær utstilling om Kongsbergs industrihistorie.

Utstillingen formidler historien fra tidlig våpenindustri til moderne maritim- og luftfartsteknologi. Bak 15 meter med vegg som SixSides har designet, skjuler den pensjonerte utstillingen seg. En helt ny utstilling skal stå klar om noen år, men inntil da får besøkende en grafisk og innholdsmessig smakebit på hva som er i vente.

Les mer

Søttitallet – Ny utstilling på Bymuseet åpnet 21. november

SixSides har designet utstillingen, produsert av Oslo Museum.

​Tirsdag 21. november ble dørene til «Søttitallet» åpnet av Ordfører Marianne Borgen. SixSides har stått for utstillingsdesign, mens Oslo Museum Bymuseet selv har stått for produksjon. Sammen har vi laget en historisk, fargesprakende og leken utstilling – Den besøkende opplever «det lange ti-året» gjennom åtte hovedtemaer, en ungdomsklubb, disco, og flere interiører. Mengder av autentiske gjenstander og klær gjør tidsreisen komplett. Hovedmålgruppen er barn og unge på ungdomskolen og videregående. Elever har også bidratt med produksjon av bl.a. filmer og maling av paroler. Utstillingen står til 2019.

Se innslag på Østlandssendingen.

Les mer
Foto: Radio Nordkapp

Nordkappmuseet

​Over 200 mennesker møtte opp til offisiell åpning av det nye museet i Honningsvåg 14. juni.

SixSides har i godt samarbeid med de ansatte på Nordkappmuseet laget et nytt museum. De nye lokalene går over to plan på til sammen 430 kvm i det gamle bankbygget på kaien i Honningsvåg.

Museet presenterer og dokumenterer kystkultur og fiskeri i Finnmark fylke, samtidig som det er et lokalmuseum for Nordkapp kommune.

Les mer

Nye prosjekter